Autorijles

Je krijgt les in een Ford Mondeo.

Natuurlijk begin je ook meteen met de theorie. Daarvoor zijn goede leermiddelen bij ons verkrijgbaar. Ook in de praktijklessen wordt ruimschoots aandacht besteed aan de theorie.

Tijdens de lessen, die normaal gesproken in blokken van anderhalf uur gegeven worden, leg je een degelijke basis om aan het eind van de rit zelfstandig en als een betrouwbaar chauffeur de weg op te kunnen. Toetsen en examens worden aangevraagd als je een goede kans hebt om te slagen.

De lessen worden gegeven volgens de methode Rijopleiding in Stappen (RIS). Dat is een zeer gestructureerde methode waarbij de leerling stap voor stap het autorijden en alles wat daarbij komt kijken aangereikt krijgt. Ook voor leerlingen die er wat meer moeite mee hebben, zoals bijvoorbeeld in geval van faalangst of autisme, is er optimale begeleiding.

Klinkt zwaar? Dat valt wel mee. Leren autorijden is vooral erg leuk en gezellig! Heb je toch je twijfels bij het leren autorijden in een handgeschakelde auto? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om les te krijgen in een automaat. Informeer naar de mogelijkheden die hiervoor zijn.